BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150W/m2 - 14,0m2

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: HMAT150140
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BVF
Kívánságlistára teszem
104.000 Ft (81.890 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
BVF H-MAT fűtőszőnyeg 150W/m2 - 14,0m2
104.000 Ft (81.890 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 2100 Watt
Szükséges amper 9,1A
Rögzítés Öntapadós hálón
Fűtőszőnyeg területe 14,0 m2
Hosszúság 28,0 fm
Szélesség 50 cm
Feszültség 230 V
Kábel típusa dupla szigetelésű, földelt
Kábelek közötti távolság 8,0 cm
Kábel átmérő 3,8 mm
Szigetelés Fluoropolimer
Csatlakozó vezeték 2,5 m hidegvég, kéteres + földelés
Ajánlott vezérlések padlószenzoros termosztát
Tanúsítvány CE
Garancia 10 év gyártói és hivatalos magyar

Leírás

BVF H-MAT fűtőszőnyeg, 150W/m2 teljesítménnyel

A BVF H-MAT fűtőszőnyeg gyors és egyszerű megoldás hidegburkolatú helyiségek padlófűtésére. Főfűtésre illetve a felületek temperálására is alkalmasak a beépített teljesítménytől függően. A 100W/m2 teljesítményű fűtőszőnyegeket elsősorban új építésű, hőszigetelt épületek önálló fűtésére vagy kiegészítő/komfort fűtéseként javasoljuk. BVF H-MAT fűtőszőnyegek vezérlése minden esetben duplaszenzoros (padló + levegőszenzor) termosztáttal történik, az egyszerű programozható kiviteltől az internetes távoli elérést is biztosító eszközökig.

Ajánlott vezérlés: PADLÓSZENZOROS TERMOSZTÁTOK

Egyedülálló minőség és garanciális feltételek 

A BVF elektromos fűtőszőnyegek gyorsan és alacsony energiafelhasználás mellett fűtenek fel minden típusú ragasztott és hidegburkolatot. Az elektromos fűtőszőnyegekkel kialakítható komplett épületek fűtésrendszere vagy akár csak egy helyiség komfortfűtése is. A BVF kéteres fűtőbetéttel szerelt kábelben oda-vissza megy a fűtőszál, így csak egy oldalon szükséges csatlakoztatni. A szőnyegek 2,5m-es gyárilag készre szerelt bekötővezetékkel rendelkeznek.

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága 3,8mm így gyakorlatilag padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását.

Akár új építés akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető. Fürdőszobák kedvenc utólagosan kialakítható elektromos padlófűtése is a gyors és dinamikus felfűtés érdekében. Tapadóhíd alkalmazásával akár meglévő burkolaton is kialakítható.(természetesen fontos a padlószerkezetben a megfelelő hőszigetelés megléte)

FŰTŐSZŐNYEG RÉTEGREND

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek a burkoláskor nem igényelnek speciális rétegrendet. A burkolás megkezdése előtt érdemes aljzatkiegyenlítést végezni de akár közvetlenül alkalmazható flexibilis csemperagasztóval is.

A flexibilis hordozóréteg könnyedén a helyiség alaprajzi méreteihez igazítható. Az 50cm-es szélesség ezáltal csak csomagolási dimenzió. Öntapadó felülete biztonságosan rögzíti a fűtőszőnyeget a burkolás idejéig. Fektethető közvetlenül az aljzatbetonon majd akár csemperagasztó, akár aljzatkiegyenlítő réteggel fedhető.

KARBANTARTÁSMENTES

A BVF elektromos fűtőszőnyegek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetlenek (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállításában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók