Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ATLANTIC elektromos fűtőtestek

ATLANTIC francia elektromos fűtések:konvektor, fűtőpanel, radiátor

Köztudott, hogy nemcsak Norvégiában, hanem Franciaországban is a legelterjedtebb fűtési mód az elektromos fűtés, de nemcsak az atomenergiával termelt elektromos energiának köszönhetően! Így természetesen az erre a célra gyártott készülékek fejlesztése is régóta folyik. Az Atlantic-Thermor gyár 1968 óta dolgozik ezen!

A legegyszerűbb "norvég típusú" konvektortól az elektromos infrafűtéssel kombinált fűtőpanelen át,  a különböző hőtárolós egységekkel (kompozit, öntöttvas, thermofluid)  kiegészített villanyradiátorig hatalmas a választék.

Webáruházunkba egyelőre az Atlantic gyár széles választékának azt a részét mutatjuk be, amelyeket azonnal meg is vásárolhat szaküzleteinkben. Egyéb termékek is elérhetőek egyedi rendelésre.

Az ATLANTIC - THERMOR gyárcsoportról

Atlantic - Thermor gyárAz Atlantic már 50 éve fejleszti elektromos fűtőtestjeit (radiátor, fűtőpanel, konvektor) és méltán szerzett hírnevet magának minőségével és megbízhatóságával. Ennek eredményeként ma az Atlantic vezető szerepet tölt be a francia piacon.

Érdekesség, hogy a gyárcsoport THERMOR márkanéven hazai (francia) piacra, ATLANTIC néven exportra forgalmazza ugyanazon termékeit. Magyarországon sajnos van egy kis keveredés, mivel mindkét márkanévvel megtalálhatóak csak a feliratban különböző fűtőtestek. (Pl. a Thermor Evidence Digital sorozat megegyezik az Atlantic F125D konvektorokkal.)

A termékek tervezése, fejlesztése Franciaországban folyik, és talán az egyetlen olyan márka, amely minden fűtési megoldást kínál.  Az Atlantic minősége elismert  a szakemberek között. A termékeket több, mint 27 gyáregységben készítik Európa szerte, magas minőségi követelményeknek megfelelően. Így az Atlantic ma Franciaország egyik vezető gyára.

Különlegességek

Az elektromos fűtések területén egyedülállónak tekinthetőek a hőtárolással kiegészített, így rendkívül egyenletes és kellemes hőérzetet nyújtó, ún. "Gentle Heating" radiátorok, a NIRVANA pl., melyek a termosztát kapcsolásától függetlenül, mindig meleget árasztanak, természetesen a külső és a beállított belső hőmérséklet függvényében.

6500 ember dolgozik azon, hogy az Ön számára a legjobb megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak minden egyes nap.

GARANCIA: 5 év