Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SOLIUS NEO DIGITAL

Atlantic Solius Neo Digital elektromos fűtőpanel horizontális kivitelSolius NEO DIGITAL elektromos fűtőpanel - akár 30% megtakarítás egy mechanikus termposztátos konvektorhoz viszonyítva

2022-ben a legújabb infra + konvekciós vegyes rendszerű fűtőtest rövidesen Magyarországon!

A Solius Neo Digital infra fűtőpanelek digitális programozható termosztáttal!

1500 és 2000W panelek beérkezése március közepe!


Az Atlantic SOLIUS NEO fűtőpanel valóban fűtőpanel, hiszen sugárzó infra technológiával és konvekciósan (hőáramlással) is melegítenek. A készülék belsejében egy sötétsugárzó panel dolgozik, nem konvekciós (norvég rendszerű) fűtőegység!

Kb. 50-50 %-ban oszlik meg a kétféle fűtéstechnika, de mivel ezt egyetlen alumínium sugárzó elem hozza létre, ez nem szabályozható külön-külön!

Működés közben az Atlantic Solius Digital fűtőpanel préselt alumínium fűtőbetétje tehát nemcsak a levegőt melegíti fel (konvekció), hanem infra), azaz meleg-sugárzást bocsát ki, azaz úgy melegít, mint például egy cserépkályha. Ez rendkívül komfortos és kellemes hőérzetet biztosít.

A jó hőérzet akár 3-4 Cfokkal (szubjektív) alacsonyabb termosztát hőfokot igényel, ezért energiatakarékos a működés. Ez a rész a fogyasztásban 15%-os megtakarítást hozhat, mint egy ugyanilyen vezérlésű konvekciós fűtőtestnél tapasztalható!

Atlantic Solius Digital fűtőpanel termosztátja már elektronikus, hangtalan és programozható.  PIN kódos gyermekzár is található benne!

Megoldás az átlagosnál nagyobb belmagasságú helyiségek gazdaságos fűtésére is 5 év garanciával!

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell