Törölközőszárító radiátorok

Elektromos törölközőszárító radiátor

A francia Atlantic, Thermor és Noirot elektromos törölközőszárító radiátorai nagy űrt töltöttek be megjelenésükkor néhány éve a magyar piacon. Addig nem volt olyan központi fűtésrendszertől független szárító készülék, mely beépített termosztáttal felügyelte volna a fürdőszoba hőmérsékletét és mellesleg száraz törölközőket is biztosított a használójának.

Az alábbi választékból az Atlantic RSS 2012 széria manuálisan állítható egyenes karú, a Thermor Corsaire íves karú manuális termosztátos a Galbe íves karú programtermosztátos, a Doris Digital egyenes karú, fogasokkal ellátott spéci digitális termosztátos verzió.

500w - 750w - 1000w teljesítményben vásárolhatóak. Üzemkészen, fagyálló folyadékkal feltöltve szállítjuk. Felszerelésük egyszerű, áram alá helyezve már működnek is.

40cm - 48cm - 50cm - 55cm szélességben és különböző magasságban érhetőek el a teljesítménytől függően.

Megfelelő méretezéssel ezek a radiátorok a teljes értékű főfűtés szerepét is ellátják a fürdőben. (Persze még jobb, ha mindezt kiegészítjük a meleg padló érzésével is: ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS

Hagyományos törölközőszárító is elérhető a norvég, termosztát nélküli Adax HKT széria formájában. Itt a kis teljesítmény miatt is csak a törölközőszárítás működhet!

A VIGO törölközőszárítója bár jóval nagyobb teljesítményű verziókban is kapható, de mivel termosztát nincs rajta, csak teljesítményszabályzó, így takarékos főfűtésre nem használható. Viszont jó szolgálatot tehet a szárítás mellett a fürdőszoba használat előtti gyors felfűtésében!

Rendezés:

Elektromos törölközőszárító radiátor kiemelt tulajdonságai

A FUTESPONT.HU elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Utólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító radiátorok belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

Mivel fagyálló folyadékkal feltöltött állapotban szállítjuk a radiátorokat, így felszerelés és áram alá helyezés után az állapot üzemkész!

Hogyan válasszunk?

Kiegészítő fűtésnél (a már van fűtése), de kevésnek találja az elérhető meleget, a termosztátos törölközőszárító radiátor a szárítás mellett ráfűti a pluszt hőmennyiséget a kívántak szerint, pl. elektromos padlófűtés mellé. Padlófűtésnél a fűtésidényen kívüli használatkor is jó szolgálatot tesz a fürdőszobában, hiszen a "lusta" padlófűtés hirtelen befűtésre alkalmatlan, erre viszont remekül alkalmazható ez az elektromos radiátor.

–Fürdőszobai főfűtésre csak az ATLANTIC, a  Thermor illetve a Noirot Oleron törölközőszárító radiátor javasolt megfelelő méretezéssel.


Fürdőszobai fűtéssel foglalkozó saját honlapunk: FURDO.FUTESPROFI.HU