ATLANTIC SOLIUS fűtőpanel

Csak 500W-os kivitel kapható, kifutó széria!
Nagyobb méretben csak az utódmodell
, programtermosztátos

SOLIUS NEO DIGITAL (katt ide) változatból kapható!


Atlantic Solius elektromos fűtőpanel

A Solius fűtőpanel kellemes ára ellenére már igazi fűtőpanel, hiszen a konvekciós fűtés mellett már infrrafűtésre is képes!

A panel belsejében nem hagyományos konvekciós fűtőbetét található, mint például a Climastar panelek belsejében. Itt egy fekete, préselt alumínium lemezt találunk, ami hasonlóan a sötétsugárzókhoz, a fűtési energia jó részét sugárzás, infrafűtés formájában adja le a környezetében lévő tárgyaknak. A folyamatos működés folyamán az infrasugárzás (melegsugárzás) előbb elnyelődik a tárgyakban, épületszerkezetekben, majd ez az energia visszaverődik és újra felszabadul. Azaz másodlagosan a levegő is melegszik. A termosztát tulajdonképpen ezt a hőfokot méri.

Miért jó ez nekünk?

A Solius minden különleges termosztát nélkül - a termosztát egyszerű elektronikus, manuális állítással -, 15%-kal kevesebbet fogyaszthat, mint egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektor. Az infrafűtéssel kialakuló kellemes hőérzet miatt simán használhatjuk 18-19 C fokon a panelt és 21-22Cfokos hőérzetünk lesz a helyiségen belül. Tovább spórol a fűtőpanel azzal, hogy az infrafűtés hatására nincs nagy különbség a a padló közelében és a mennyezet alatt.

Így az Atlantic Solius panel nemcsak a normál, hanem a nagy belmagasságú lakások gazdaságos fűtése is! (3,5 m felett már nem ajánlatos konvekciós rendszerek (pl. norvég fűtőpanelek) használata.


Rendezés:

Dugvilla

800 Ft (630 Ft + ÁFA)
Raktáron

Atlantic fix tartóláb (univerzális)

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
Raktáron

Atlantic SOLIUS "basic" fűtőpanel 500W

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!