Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ENERGOSTRIP

Energostrip sötétsugárzó, elektromos infrafűtés, csarnokfűtés, műhelyfűtés

Az EnergoStrip sötétsugárzó a fürdőszobáktól a nagyüzemi csarnokokig sokoldalúan használható fűtőpanel, amelynek számos teljesítményű változata kapható, így rugalmasan tervezhető az egyes terek fűtése.

Felületi hőmérséklet: 200-280 C fok

Energotech EnergoStrip sötétsugárzó készülék kellemes hőérzetet biztosít, jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint pl. a JH széria (380 CFok).

Rendezés:

A rendszer egyszerű, olcsón telepíthető, és gondozást nem igényel. Az energia-megtakarítás 25-50% lehet a hagyományos fűtési módokhoz képest.

A sugárzó fűtés tulajdonsága, hogy a meleget a falakban és padlókban tárolja, így pl. vezérelt áramtarifával további megtakarítás érhető el. Használható kiegészítő, vagy zóna fűtésre is.

Az EnergoStrip kielégíti az IP44 (fröccsenő víz elleni védelem) szabványát, így nedves és száraz helyiségekre és szabadtéri elhelyezésre egyaránt alkalmas. Az EnergoStrip fűtőpanelek elegáns törtfehér porfestett kivitelben kaphatóak

Az elérhető típusok az egy fűtőelemmel rendelkező EE6 és EE10, a 2 fűtőelemes EE8, EE12, EE16 és EE20, valamint a három fűtőelemet tartalmazó EE24, EE36

Mind 230-240V -os, mind 400-415 V-os kivitelben is elérhetőek: EE24, EE36  típusok (a 230-240V és 400-415V feszültségek között átkapcsolhatóak.)

Javasolt elhelyezési magasság 3,5-5,0 m

Minimális magasság a padlótól 2,0 m

Garancia: 2 év

Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell