Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BEHA PB fűtőpanel (BT)

BEHA norvég fűtőpanel bluetooth (BT) távvezérléssel

Kiknek és hová ajánlott a BEHA PB norvég fűtőpanel?

  • Olyan otthonokba, ahol a hőmérséklet egyenletes tartása a fontos, nem elsődleges a részletes programozás
  • Olyan felhasználók számára, akik egyszerű kezelhetőséget szeretnének.
  • Azoknak, akik kedvező ár-érték arányú, garantált minőségű, norvég fűtőpanelt szeretnének.
  • Fürdőszobákba és egyéb vizes helyiségekbe is helyezhető.

Egyszerű kezelés

A panel bekapcsolása után a tetején található tekerőgomb segítségével szabályozható a kívánt hőmérséklet. A beüzemeléssel és beállítással kapcsolatban Önnek nincs más dolga. A fűtőpanel folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a beállított hőmérsékletet.

Opcionális Bluetooth vezérlés

Ingyenes okostelefonos applikációval további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni. A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is

Programozás

Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet

Fürdőszobák fűtésére is alkalmas

A Beha fűtőpanel használható fürdőszobában vagy egyéb vizes helyiségben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. 

BEHA norvég fűtőpanel garanciális feltételei

A Beha fűtőpanel szakértő kezek által és minőségi anyagokból készül. Nincs a készülékben semmilyen mozgó vagy kopó alkatrész, ezért a meghibásodás szinte kizárt. A gyártó 5 év teljes körű cseregaranciát vállal a fűtőpanelekre. Ez azt jelenti, hogy ha a fűtőpanel meghibásodik a garanciális időn belül, akkor azt a hibabejelentés után pár napon belül cseréljük hosszadalmas bevizsgálás és szervizelés nélkül, ami fűtésidényben igen hasznos, főleg, ha nincs másik fűtési lehetőség.

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell