GLAMOX TPVD08 DT fűtőpanel - 800W

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: glamox tpvd08
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: GLAMOX
Kívánságlistára teszem
100.000 Ft (78.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
GLAMOX TPVD08 DT fűtőpanel - 800W
100.000 Ft (78.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 800W
Ajánlott szobaméret* max.7m2
Méretek 81 x 35 x 8,5 (cm)
Tömeg 4,4kg
Feszültség 230V
Áramerősség 3,5A
Érintésvédelem IP24 (fürdőszobába is)
Védelmi osztály Class II
Termosztát digitális, programozható
Ablaknyitás érzékelés igen van
Csatlakozó vezeték 1,20m villásdugóval
Rögzítési lehetőség fali konzol, opciósan láb
Optimális elhelyezés a padlótól 10-15cm
Garancia 5 év cseregarancia
Tanúsítvány CE
* normál hőszigetelés és belmagasság

Leírás

Glamox TPVD fürdőszobai fűtőpanel DT termosztáttal

A Glamox DT fűtőpanel digitális termosztáttal rendelkezik, mely heti/napi programozásra is képes. A termosztát nagyon érzékeny, kis hőmérséklet változásokra is reagál, pont ezért ki-be kapcsol, percenként akár többször is. A működést egy zöld LED jelzi. Ezt nem kell figyelni, a panel teszi a dolgát, a végeredmény a lényeg. Ha összeadjuk a fűtőpanel működési idejét egy helyesen méretezett helyiségnél, akkor kb. 6-8 órás napi összesített üzemidőt kapunk 22 C fokos szobahőmérsékletnél. Ez azt jelenti, hogy pl. egy 1000Wattos készülék napi energiafelvétele 6-8 KWh átlagosan a fűtési idényben. Ebből számítható a havi fogyasztás is a példa kedvéért 40.-FT/kwh-val, 7 - 9.000.-FT. Ez a szám nyilván kisebb egy túlméretezett szobában vagy, ha teljesen kihasználjuk a programtermosztát előnyeit.

A nagy belmagasságú és nem túl jó hőszigetelésű lakások fürdőszobáinak, vizes helyiségeinek gazdaságos norvég fűtése!

A fűtés mechanizmusa: a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében az alumínium ötvözet lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. 

Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port, nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, az egészségre semmilyen ártalmas hatást nem okoz. A meleg és hideg levegő fajsúlykülönbségének elvén, gravitációsan működik, ezért a levegő keringetése finom, alig érezhető, de mégis hatékony!

Ez a norvég fűtőpanel sem vesz fel folyamatosan áramot, a termosztát segítségével kb. 0,5 C fokos hiszterézissel működik: azaz pl. 22fok beállításnál a szoba hőmérsékletét 21,5 és 22,5 C fok között tartja.

Nincs teljesítményszabályzás, a leadott teljesítmény nulla vagy a maximum, a termosztát a működési idővel szabályozza a szükséges leadandó hőenergiát.

A Glamox fűtőpanel panel túlmelegedés elleni védelemmel ellátott: a fűtőbetét hőmérséklete is visszafogott (250 C Fok körül), a panel felülete sem balesetveszélyesen meleg!


A Glamox fűtőpanel DT termosztátjának fontos funkciói
 Ablaknyitás érzékelő: Bekapcsolása esetén a termosztát érzékeli a nyitott ablakot

– Adaptív indítás: Az előre beállított hőmérsékletet a termosztát (és a panel) a kívánt időre hozza létre

– Állandó komfort és csökkentett hőmérséklet érték: ha a beállított heti programtól szeretne eltérni ezt könnyen megteheti ezzel a funkcióval

– 24 órás védelem áramkimaradás esetén (A beállított programot max 24 órás áramkimaradás esetén sem felejti el)

– A kijelző fényerejének automatikus csökkentése, hogy Önt éjszaka se zavarja a LED kijelző


GLAMOX nagy előnye az is, hogy a nem szükséges szakember segítsége a felszereléshez és a beüzemeléshez, egyszerűen a falra kell csavarozni a hátoldalon lévő konzol segítségével, csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és kész.
A továbbiakban a GLAMOX nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen költségre nem kell számolnia a Glamox használójának.

Garancia és kalkulátor

5 év cseregarancia - esetleges meghibásodáskor nem kell a szervizbe szállítania javításra a készüléket. Bejelentés és egyeztetés után (indokolt esetben) futáros cserecsomagban új készüléket szállítunk. A Glamox előnye, hogy a termosztát kivehető (cserélhető), így általában elég csak azt cserélni. Forró telefonvonal: Nordart 20/955 2629

+ 3 év garancia választható - br. 5000.-Ft/db áron további 3 év garanciát vásárolhat az alap 5 év mellé.

Fűtésteljesítmény méretezés

Normál hőszigetelésű ház és lakás fürdőszobájába is használja az megszokottól nagyobb: 45W/légm3 hőigényt a paneloknál! A fürdőkben nagyobb a hőigény (22 helytt 26-28 C fok), illetve a nagyobb teljesítmény a gyorsabb felfűtésbe is besegít!

Ha bizonytalan, forduljon szakértőnkhöz (hétköznap 10-16-ig: 30/995-2237 vagy használja kalkulátorunkat!


A számolás után bátran válassza a méretben következő nagyobb panelt, csak pár %-al kerül többe, de kevesebbet fog fogyasztani, mint a határra vagy alul méretezett esetben! Temperálási igény vagy kisebb (pl.10 fok) igény esetén is így számoljon!!

Fűtésteljesítmény méretező kalkulátor:  KALKULÁTOR


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!