BVF Kobe 500W törölközőszárító radiátor - fekete

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: kobe-fekete
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BVF
Kívánságlistára teszem
86.000 Ft (67.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BVF Kobe 500W törölközőszárító radiátor - fekete
86.000 Ft (67.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

TÖMEG 4.1 kg
MÉRETEK 540 × 960 × 43 mm
TELJESÍTMÉNY 500W
AMPERIGÉNY 2,17 Amper
FESZÜLTSÉG 230V
CSATLAKOZÓ VEZETÉK 1,1m + földelt villásdugó
SZÍN Fekete
ÉRINTÉSVÉDELEM IP24
VEZÉRLÉS Beépített digitális termosztát
FELÜLETI HŐMÉRSÉKLET 55℃ ±3℃
GARANCIA 1 év gyártói és hivatalos magyar garancia

Leírás

BVF KOBE elektromos törölközőszárító radiátor programozható termosztáttal

SZÁRAZ TECHNOLÓGIÁS (nincs benne folyadékfeltöltés) elegáns fürdőszobai fűtés 500W teljesítménnyel. A legtöbb átlagos méretű 1-4m2) fürdőszobában önálló fűtés kialakítására is alkalmas.

A készülékbe épített digitális termosztát lehetővé teszi a törölközőszárító programozását. Nem szereti előre programozni a készülékeket? Ez sem gond. Kézi üzemmódban a digitális termosztát egyszerű “fel-le” állítással is vezérelhető, így csak a kívánt hőmérsékletet kell beállítani.

A BVF Kobe termosztátja kezelőmagasságban, a felső sor alatt kapott helyet, nem az alján, így a hagyományos törölközőszárítókkal szemben nem kell hajolgatni a hőmérséklet állításhoz.

A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők és fürdőköpenyek gyors és hatékony szárításához.

IP24-es védettségű, így fröccsenő víz ellen védett elektromos rendszer, használata fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben is 100%-ban biztonságos.

Egyszerűen 4 csavarral rögzíthető fali konzolja tartozék, melyet a dobozban talál.

Gyárilag a könnyű üzembe helyezés érdekében villásdugóval szerelt, melyet fizikai bekötés esetén garanciavesztés nélkül el lehet távolítani.

A hagyományos fűtőpatronos radiátorokhoz képest teljesen száraz technológiás, nincs folyadék, folyadékszivárgás, elfagyás vagy időszakos karbantartás. 

Programozható

Előre meghatározott és egyedi programlehetőségek a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez és a maximális komfort eléréséhez.

4-féle üzemmód

A legstílusosabb fürdőszoba is csak akkor nyújt valódi élményt, ha annak hőmérséklete megfelelő. Válassza Ön is az egyedi vezérléssel ellátott Kobe elektromos törölközőszárítót, mely a szoba méretétől függően önálló fűtésre is alkalmas lehet.

Gyerekzár

Otthon vagy a vendéglátásban is fontos szempont lehet az illetéktelen beavatkozás elkerülése. Tegye még biztonságosabbá a fürdőszobát gyermekzár használatával.

Nyitott ablak érzékelés

A Kobe elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Méretek

Ideális méretek kis és közepes méretű fürdőszobákhoz. Az 54 cm-es szélesség kényelmessé teszi a törölközők felhelyezését, nem szükséges begyűrni őket a csövek közé.

A termék tervezésekor megpróbáltuk kihozni a maximumot. Az elektromos törölközőszárítók a fűtési teljesítményükből veszítenek ha letakarjuk őket. Fontos a csövek és a csőcsoportok távolsága és az így szabadon maradó hőleadó felület mérete. A BVF Kobe radiátorok ebben a mutatóban maximális eredményt értek el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Letölthető anyagok