Snowtec kültéri fűtőszőnyeg - 0,6x4 fm (670W)

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Szállítási díj: 2.500 Ft
Gyártó cikkszám: snowtec-futoszonyeg-670w
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ELEKTRA
Kívánságlistára teszem
42.000 Ft (33.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Snowtec kültéri fűtőszőnyeg - 0,6x4 fm (670W)
42.000 Ft (33.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 670 Watt
Hosszúság 4 m
Szélesség 60 cm hálón
Terület 2,4 m2
Szükséges amper 2,92 A
Feszültség 230 V
Hidegvég 4 m
Garancia 10 év

Leírás

Elektra SNOWTEC kültéri fűtőszőnyeg

Snowtec kültéri fűtőszőnyeg burkolatfűtésreAz Elektra Snowtec fűtőkábel külső terek, verandák, járdák, kocsifelhajtók burkolatainak hó- és fagymentesítésére használható. Egy vastag fűtőkábel adja a meleget, amelyet egyszerűen és gyorsan be lehet építeni térkövezett, betonozott vagy aszfaltozott felületek alá. A Snowtec elektromos fűtőszőnyeg megkíméli a környezetet a kártékony fagymentesítő vegyszerektől, a használójának pedig maximális kényelmet és biztonságot nyújt. Használatához kültéri termosztátra és csapadék-érzékelőre van szükség.

A Snowtec 60 cm széles felépítése gyakorlatilag a garázsbehajtóknál szükséges nyomvonal szélességét is azonnal biztosítja, valamint járdafűtésnél, lépcsők fűtésénél is megfelelő szélességű fagymentes sávot ad a biztonságos közlekedéshez.

A fűtőszőnyeg felépítése

A fűtőkábel előre meghatározott módon, „kígyó-szerűen” van felfűzve egy szalagra, így alkot egy egybefüggő szőnyeget. A kábelek közötti távolság 10 cm. A szőnyeg szélessége 60 cm és modelltől függően gyárilag 1,5-21 m hosszú, és gyárilag 4 m hosszú, bekötésre szolgáló hidegvéggel van szerelve.

Telepítés

Az elektromos  kültéri fűtőszőnyeg telepítése az adott helytől és alkalmazási módtól függően egyszerűen működik. Például kocsibejáró fűtése esetén elég lehet csak a ténylegesen használt részeket kell fűteni úgy, hogy csak két vagy nagyobb távolságok esetén négy szőnyeget helyeznek egymással párhuzamosan az autó kerekei nyomvonalának a szélességében. A pontos telepítési útmutató a csomagban található, vagy letölthető a kiválasztott teljesítményű terméknél.

A 300W/m2 teljesítmény 4-6 cm térkő burkolatnál, betonnál megfelelő teljesítmény. Aszfaltnál már 400w/m2 szükséges!

Szabályzás, termosztát

Az egyszerű és biztonságos működéshez speciális hőmérséklet szabályozóval és csapadék-érzékelővel ellátott termosztát szükséges. A hó- és jégolvasztó rendszerek teljesen automatikusan működnek.
A termosztát csak akkor kapcsolja be a fűtést amikor valóban szükséges és automatikusan leállítja, ha a leolvasztás megtörtént.
Így érhető el, hogy útfűtése gazdaságosan működjön.

A különböző termosztát típusokat itt találja: KÜLTÉRI TERMOSZTÁTOK és ÉRZÉKELŐK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Letölthető anyagok