Thermor Evidence3 Digital fűtőpanel

Evidence 3 fűtőpanel különlegességek - KIFUTOTT SZÉRIA!

Thermor Evidence 3 digital elektromos fűtőpanelA Thermor Evidence fűtőpanel programozható digitális kijelzős vezérléssel és ablaknyitás érzékelővel rendelkezik, hogy ne működjön a panel, amikor nem szükséges, így a fűtőtest  inden okosságát használva akár 25% megtakarítás is elérhető egy alap készülékhez képest.

A Thermor Evidence3 elektromos panel - ugyanúgy, mint minden THERMOR elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában.

A francia fűtőpanel készülékháza és a fűtőbetét rugalmas rögzítése biztosítja, hogy hőmozgásból sem származik semmilyen zaj vagy ropogás. A termosztát is elektronikusan szakítja meg az áramot ki- és bekapcsolódáskor, így ez is zajtalan.

Elérhető teljesítmények: 500 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500W

Kizárólag Thermor elektromos fűtőtestekkel foglalkozó honlapunk: THERMOR FŰTÉSEK


Rendezés:

Atlantic fix tartóláb (univerzális)

7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
Raktáron

Evidence3 digital fűtőpanel 500W

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!

Evidence3 digital fűtőpanel 1000W

46.900 Ft (36.929 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!

Evidence3 digital fűtőpanel 1500W

51.900 Ft (40.866 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!

Evidence3 digital fűtőpanel 2000W

57.900 Ft (45.591 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!

Evidence3 digital fűtőpanel 2500W

59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Kifutott termék!

Thermor Evidence 3 fűtőpanel tulajdonságai

Thermor Evidence 3 fűtőpanel termosztát digitális kijelzőA készülékház különleges kialakítású, mely biztosítja, hogy nemcsak konvekciós fűtés, hanem kismértékben meleg sugárzó fűtés (infrafűtés) is létrejön. Így joggal nevezhetjük fűtőpanelnek a Thermor Evidence fűtőtestet.

HD íves panel szinterezett festéssel készül acéllemezből. A kialakítása miatt homogén hőeloszlást biztosít a felületen. A megnövelt méretű fűtőrács pedig gyors felfűtést biztosít.

Fontos, hogy a rács az elkészített meleg levegőt előre irányítja, így az ablak alatti elhelyezés sem problémás, nem megy a meleg levegő a függöny és az ablak közé, mint pl. sok norvég vagy pl. a Nybro fűtőpanel esetében.


Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban fali konzol is van természetesen. ERP READY.  Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. (jó hozzá az Atlantic láb) 

Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül, mobil készülék. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is, az Evidence fűtőpanel azonnal kikapcsol, ha véletlenül felborul!

Működését tekintve a Thermor Evidence 3  francia panel konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül és hangtalanul -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Evidence3 digital fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!