EVP fűtőszőnyeg 100W/m2

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyeg - 100W/m2 teljesítményben

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegAz EVP elektromos fűtőszőnyegek, beltéri fűtőkábelek, kültéri fűtőkábelek, önszabályzó fűtőkábel forgalmazását 2020 nyarában kezdtük. A kiváló minőség mellett különlegességük, hogy ebben az alacsony árkategóriában itthon az EVP fűtőkábeleken kívül jóformán csak távol keleti versenyzőket találunk, pedig az EVP  LDTS fűtőszőnyeg és fűtőkábel európai gyártású termék!

Így CE minősítéssel rendelkezik!  IP67 érintésvédelem!

10 év garancia!

A közkedvelt, hidegburkolat alatti vékonyrétegű padlófűtéshez használható fűtőszőnyeg a már megszokott 50 cm széles üvegszálas térhálón van rögzítve. A 100W/m2 elektromos fűtőháló a korszerű hőszigetelésű lakások, házak közkedvelt főfűtése. Természetesen ez a teljesítmény temperáló fűtésre is alkalmas más fűtési módot (pl. radiátor) kiegészítve és komfortosabbá téve.

Az EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegeket védő fonattal ellátott kábellel készítik. A kábel védő fonata biztosítja a fémrács vagy fémhüvely szabványainak követelményeit, és fokozott védelmet nyújt azokon a területeken, ahol erre szükség van, pl. fürdőszobák, vizes helyiségek. A védőfonat a PE vezetékhez vagy a védőföldhöz van csatlakoztatva, így az elektroszmog is gyakorlatilag nulla.

A fűtőszőnyeg kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a padlón, ezért is fontos fektetésnél a pormentes, lehetőleg műgyanta bázisú alapozóval lekent felület. A végleges rögzítéshez le kell húzni a védőpapírt az alsó ragasztószalagról!

Méretezésben, tervezésben itt segítünk: ajanlat(kukac)futesprofi.hu


EVP elektromos fűtőszőnyeg gazdaságossága

Figyelem! Ez a padlófűtés sem működik gazdaságosan a rétegrendben elhelyezett megfelelő vastagságú lépésálló hőszigetelés nélkül! Ellenőrizze! Ne fűtse feleslegesen a teljes födémszerkezetet!

Az elektromos fűtőszőnyeget programozható és duplaszenzoros termosztáttal ajánlott vezérelni, ami egyaránt méri a fűtőszőnyeges padlófűtés felületének és a helyiség levegő hőmérsékletét is.
(hasonlóan működik így, mint egy vizes kazán, ahol az előremenő víz hőmérsékletét is szabályozzuk a szobatermosztát mellett)

A fűtőszőnyeg előnyei:

– könnyű és gyors telepítés
– padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható
– alacsony fogyasztás és rövid felfűtési idő
– a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva
– a termék telepítése egyaránt végezhető flexibilis csemperagasztóval vagy akár önterülő esztrichhel is.