BVF mennyezeti gyorsrögzítő

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
Szállítási díj: 2.500 Ft
Gyártó cikkszám: IPNGCMS
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BVF
Kívánságlistára teszem
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BVF mennyezeti gyorsrögzítő
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

BVF mennyezeti gyorsrögzítő NG infrapanelekhez

Opcionálisan választható mennyezeti rögzítő sín BVF NG 350-500-700W infrapanelekhez.

(A 300W infrapanelhez nem alkalmas!)

Az infrapanelek gyári fali- és mennyezeti rögzítőkonzollal rendelkeznek, azonban amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges, ezzel a kiegészítővel könnyen felszerelhetővé válik az infrapanel.


A BVF infrapanelek gyári eleme a fali- és mennyezeti rögzítéshez szükséges konzol, mellyel a panelek gyakorlatilag valamennyi szerkezetre és síkra fixen felszerelhetők. Az opcionálisan válaszható mennyezeti rögzítő sín segítségével azonban még könnyebb a panelek rögzítése vegyes vagy gyengébb szerkezetű födémek esetén is. A rögzítő sín csavarozása könnyen hozzáférhető és látható, így a rögzítés pozicionálása könnyebb, ezt követően a panel felhelyezése sem igényel különösebb gyakorlatot, szaktudást.

A rögzítő sínre helyezett infrapanel könnyen leemelhető és visszahelyezhető, így az alkalmankénti portalanítás is gyorsan elvégezhető. A mennyezeti rögzítőt abban az esetben ajánljuk, amikor a fogadó szerkezet inhomogén, pl. régi stukatúr mennyezet vagy gipszkarton álmennyezet esetén, illetve amikor a fix tartókonzol pontos, precíz pozicionálása egyéb okokból nem lehetséges. A rögzítéshez szükséges valamennyi elem (csavarok, dübelek, alu konzolok és rögzítő szárak) része a csomagnak, kiegészítésként mindössze egy fúróra van szükség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók