Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel 1000W

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: thermor-soprano-sense2-1000w
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: THERMOR
Kívánságlistára teszem
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel 1000W
99.900 Ft (78.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 1000 Watt
Méret (széles x magas x mély) 53,9 x 46 x 11,4cm
Tömeg 5 kg
Szükséges áramerősség 4,4 Amper
Javasolt szobaméret* 4-10 m2
* jelentése normál hőszig.és belmagasság
Szín FEHÉR
Kialakítás HD panel
Érintésvédelem IP24 (fürdőszobában is jó)
Fűtés módja KONVEKCIÓS
Termosztát programozható, digitális,WIFI
Termosztát állíthatósága 10 - 30 Cfok
Fagyvédelmi állás IGEN (kb.7-8 Cfok)
Hőmérséklet kalibrálhatóság IGEN
Túlmelegedés elleni védelem IGEN
Borulás elleni védelem IGEN (FDS szenzoros)
Jelenlét érzékelés IGEN (Ecoboost)
Tartozék Falikonzol
Tartozék 1,3 m hálózati kábel dugvillával
Tartozék fix láb opcionálisan
Optimális elhelyezés padlótól 12 - 20 cm, vízszintesen
GARANCIA 5 év

Leírás

Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel 1000W

Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel thermorA Thermor Soprano Sense2 fűtőpanel a 90 éves Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, gazdaságosan üzemeltethető főfűtésként is. Wifis egysége távoli elérést tesz lehetővé mind IOS, mind Android applikáción keresztül. (COZYTOUCH) Nemcsak programozható távolról, hanem ellenőrizheti a hőmérsékletet valós időben, illetve a fogyasztást is láthatja.

Működését tekintve az SOPRANO SENSE2 Wifi francia panel elsősorban konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg. Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban falikonzol is van természetesen.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. A fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!


Soprano Sense2 wifi különlegességek

Ha a Soprano Sense2 Wifi panel minden tudását, precíz termosztátját, programozhatóságát, az Ecoboost funkciót, a távoli elérést kihasználjuk,

akár 35% megtakarítás is elérhető egy alap mechanikus termosztátos készülékhez (Bonjour pl.)  képest.

A Thermor Soprano Sense2 fűtőpanel - ugyanúgy, mint minden THERMOR elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában, természetesen betartva az előírásokat. CLASSII.osztályú, azaz kettős szigetelésű, így földelés sem szükséges az üzemeltetéséhez.

Termosztát: Az Soprano Sense 2 Wifi fűtőpanel rendkívül nagy tudású elektronikus, digitálisan programozható, LCD kijelzős beépített termosztáttal rendelkezik. A termosztát természetesen kalibrálható is! (A fűtőtesteken beállított hőmérséklet általában nem egyezik meg  a szobában létrejött valós hőmérséklettel, mivel ez a méretezés és helyiségen belüli elhelyezés függvénye is. Ezt a két értéket tudjuk egyeztetni) (angol, francia nyelvű)

Az Soprano Sense2 jelenlét érzékelője (ECOBOOST) felül tudja bírálni a már beállított fix programot (PROG üzemmód), ha szükséges, illetve még sima manuális módban is segít a kellemes hőérzet eléréséhez! A helyiségbe lépve 10 percre felemeli 1 fokkal a beállított hőmérsékletet. Automatikus üzemmódban pedig a beállított Komfort és ECO hőmérsékletet váltogatja az ottlétnek megfelelően.

Alkalmazási terület

Az Thermor Soprano Sense2 Wifi panel a fentiek alapján gyakorlatilag bármilyen főfűtési vagy kiegészítő fűtési feladatra gazdaságosan használható. Talán ott kell lépnünk szintet, ahol átlag feletti a lakás belmagassága vagy kellemes hőérzetet szeretnénk. Ez már az ATLANTIC Solius vagy Nirvana terepe...

Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is.

Elérhető teljesítmények: 1000 - 1500 - 2000 W


Kizárólag THERMOR elektromos fűtőtestekkel foglalkozó honlapunk: THERMOR FŰTŐTESTEK


HD panel előnyei

HD 2in1 panel tulajdonságai

Soprano Sense2 WIFI fűtőpanel Az egyszerűbb leírásban megtalálható a "titokzatos" HD paneles készülékház kialakítás.

A HD íves panel porszórt festéssel készül acéllemezből. A kialakítása miatt homogén hőeloszlást biztosít a felületen. A viszonylag nagy fűtőrács pedig gyors felfűtést biztosít (bár ez arányaiban jóval kisebb, mint az Evidence 3 panelnél, talán így elegánsabb is a külseje.)

Méréseink szerint működés közben a panel alja 35-40 Cfok, a panel közepe 50-55 Cfok, a tetején kiáramló levegő pedig csak 70 Cfokos, ami igen jól visszafogott más termékek 90 fokos levegőjével szemben!

A homogén eloszlás miatt a fűtőpanel felülete sugározza is a meleget, azaz nem tisztán konvekciós a fűtés, ami létrejön a villamos energia 100%-os hatásfokú átalakítása közben. Így joggal nevezhetjük e fűtőtestet fűtőpanelnek is, nem egyszerű konvektor.

Az így kialakuló kellemesebb hőérzet miatt lejjebb tudjuk állítani a termosztátot, azaz spórolhatunk a fogyasztáson.

Fontos, hogy a rács az elkészített meleg levegőt előre irányítja, így az ablak alatti elhelyezés sem problémás, nem megy a meleg levegő a függöny és az ablak közé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Letölthető anyagok

Kapcsolódó termékek

Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel 1000W

110.090 Ft (86.685 Ft + ÁFA)
Raktáron
Kívánságlistára teszem