EVP fűtőszőnyeg 160W/m2

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyeg - 160W/m2 teljesítményben

EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegAz EVP elektromos fűtőszőnyegek, beltéri fűtőkábelek, kültéri fűtőkábelek, önszabályzó fűtőkábel forgalmazását 2020 nyarában kezdtük. A kiváló minőség mellett különlegességük, hogy ebben az alacsony árkategóriában itthon az EVP fűtőkábeleken kívül jóformán csak távol keleti versenyzőket találunk, pedig az EVP  LDTS fűtőszőnyeg és fűtőkábel európai gyártású termék!

Így CE minősítéssel rendelkezik!  IP67 érintésvédelem!

10 év garancia!

A közkedvelt, hidegburkolat alatti vékonyrétegű padlófűtéshez használható fűtőszőnyeg a már megszokott 50 cm széles üvegszálas térhálón van rögzítve. A 160W/m2 elektromos fűtőháló a nem túl jó hőszigetelésű lakások, házak közkedvelt főfűtése. Jól hőszigetelt lakásokban a fürdőszobákba is ezt a teljesítményt ajánlom!

Az EVP LDTS elektromos fűtőszőnyegeket védő fonattal ellátott kéteres kábellel készítik. A kábel védő fonata biztosítja a fémrács vagy fémhüvely szabványainak követelményeit, és fokozott védelmet nyújt azokon a területeken, ahol erre szükség van, pl. fürdőszobák, vizes helyiségek. A védőfonat a PE vezetékhez vagy a védőföldhöz van csatlakoztatva, így az elektroszmog is gyakorlatilag nulla.

A fűtőszőnyeg kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a padlón, ezért is fontos fektetésnél a pormentes, lehetőleg műgyanta bázisú alapozóval lekent felület. A végleges rögzítéshez le kell húzni a védőpapírt az alsó ragasztószalagról!

Méretezésben, tervezésben itt segítünk: ajanlat(kukac)futesprofi.hu