Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Climastar Smart Touch kerámia hőtárolós fűtőpanel

FIGYELEM!

Sajnos a Climastar ellátás és szállítás folyamatos problémái és csúszásai miatt - melyek megbízható cégünktől teljesen függetlenek -,

akinek az infrás fűtéstechnika és a kis fogyasztás a fő szempont a kinézet helyett -, inkább ajánljuk az

ATLANTIC SOLIUS és NIRVANA termékeket,

melyek valódi infra sugárzóval fűtenek, nemcsak másodlagosan, mint a Climastar!


(A Climastar fűtőtest valójában egy egyszerű konvekciós fűtőbetéttel működik, a felszálló meleg levegő melegíti fel a kerámia előlapot, mely egy kicsit sugároz és hőt tárol.)


A fentiek miatt a rendeléseket leállítjuk! Ne rendeljen!

 

Climastar Smart Touch kerámia hőtárolós fűtőpanel

Climastar hőtárolós fűtőpanel belső szerkezetClimastar Smart Touch kerámia hőtárolós fűtőpanel programozható termosztáttal egy különleges elektromos fűtőtest. A belső szerkezet gyakorlatilag olyan, mintha egy norvég fűtőpanel előlapját lecserélnénk a Dual-Kherr kerámia előlapra. A hőt termelő egység így egy konvekciós fűtőbetét (kerámiamagos, alumínium lamellás). Ahogy létrejön a konvekciós hőáramlás, a folyamatosan felfelé áramló meleg levegő a kerámia előlapot is felmelegíti, mely a hő jó részét el is tárolja.

A felmelegedett Dual-Kherr szilícium lap már meleget is sugároz, a fűtési mechanizmus már infrafűtés is. Így a Climastar már fűtőpanelként viselkedik.

Amikor a felfűtés után a helyiség hőmérséklete eléri a beállítottat, a kerámia fűtőpanel termosztátja ki-és bekapcsolja a fűtőbetét áramellátását a helyiség hőveszteségének és a termosztát hiszterézisének a függvényében. Azaz emiatt az infrafűtés "lüktetve" működne, ha nem volna a fűtőpanelnek egyedülálló hőtároló képessége. Mivel így az áramszünet alatt és képes sugározni a meleget, így a fűtés egyenletessé válik, a komfortérzetet kellemessé téve. A Climastar fűtőpanel hőtároló egysége akár 20 percig is képes kisugározni a tárolt hőmennyiséget, ha nem működik a fűtőbetét.

A fentiekből viszont következik az is, hogy a panel nem alkalmas éjszakai (vezérelt) áramos fűtésre!

A Climastar Smart Touch hőtárolós panel már a legkorszerűbb vezérléssel, programozható termosztáttal rendelkezik. Heti/napi beállítások, gyermekzár, ablaknyitás érzékelés, ECO mód, fagymentes állás, felülvezérlési beállítási lehetőség jellemzi az ERP READY elektromos fűtőpanel termosztátját, melyek mind a FOGYASZTÁS csökkentését segítik.

FONTOS: Az erősen megfogyatkozott raktárkészlet miatt kérem érdeklődjön az aktuális elérhetőségről a kártyás fizetés előtt. Egyéb rendeléskor telefonon tájékoztatjuk a szállítási határidőről!

A következő CLIMASTAR import beérkezés várható ideje szeptember vége október eleje!

Addig gyakorlatilag nincs vásárolható fűtőpanel!


Sajnos a Climastar ellátás folyamatos problémái és csúszásai miatt - akinek az infrás fűtéstechnika és a kis fogyasztás a fő szempont a kinézet helyett -, inkább ajánljuk az Atlantic Solius termékeket, melyek valódi infra sugárzóval fűtenek, nemcsak másodlagosan, mint a Climastar!

Nincs megjeleníthető termék.
Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell