Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CLIMASTAR kerámia fűtőpanel

FIGYELEM!

Sajnos a Climastar ellátás és szállítás folyamatos problémái és csúszásai miatt - melyek megbízható cégünktől teljesen függetlenek -,

akinek az infrás fűtéstechnika és a kis fogyasztás a fő szempont a kinézet helyett -, inkább ajánljuk az

ATLANTIC SOLIUS és NIRVANA termékeket,

melyek valódi infra sugárzóval fűtenek, nemcsak másodlagosan, mint a Climastar!


(A Climastar fűtőtest valójában egy egyszerű konvekciós fűtőbetéttel működik, a felszálló meleg levegő melegíti fel a kerámia előlapot, mely egy kicsit sugároz és hőt tárol.)


A fentiek miatt a rendeléseket leállítjuk! Ne rendeljen!


 

CLIMASTAR kerámia fűtőpanel

Climastar kerámia fűtőpanelA Climastar fűtőpanel kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik az egyedülálló Dual-Kherr technológiának köszönhetően. Egyesíti magában egy elektromos konvektor, egy infra fűtőpanel és egy hőtárolós radiátor minden előnyét. A Dual-Kherr egy szabadalmaztatott szilícium-oxid-alumínium-oxid kompozit duplamagos hőtároló elem.

A szilícium-oxid kiváló hőtároló képességének köszönhetően a Climastar fűtőtestek akár 75%-kal több hő tárolására képesek az olajjal feltöltött hőtároló kályhákhoz képest, miközben az alumínium-oxid remek hővezetőként biztosítja az optimális hőleadást.
A Climastar fűtőpanelek szemtelenül keveset fogyasztanak a hagyományos elektromos fűtésekhez képest, mely megtakarítás akár a 25%-ot is elérheti egy alap mechanikus termosztátos konvektorhoz képest!


Kerámia fűtőpanelek saját honlapja: CLIMASTAR

FONTOS: Az erősen megfogyatkozott raktárkészlet miatt kérem érdeklődjön az aktuális elérhetőségről a kártyás fizetés előtt. Egyéb rendeléskor telefonon tájékoztatjuk a szállítási határidőről!

A következő CLIMASTAR import beérkezés várható ideje szeptember vége október eleje! Addig gyakorlatilag nincs vásárolható fűtőpanel!


Sajnos a Climastar ellátás folyamatos problémái és csúszásai miatt - akinek az infrás fűtéstechnika és a kis fogyasztás a fő szempont a kinézet helyett -, inkább ajánljuk az Atlantic Solius termékeket, melyek valódi infra sugárzóval fűtenek, nemcsak másodlagosan, mint a Climastar!

Árukereső.hu Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell