HEATCOM fűtőszőnyeg 100W/m2 - 7,0m2

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: heatcom-mat-100w-7,0m2
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: HEATCOM
Kívánságlistára teszem
87.000 Ft (68.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
HEATCOM fűtőszőnyeg 100W/m2 - 7,0m2
87.000 Ft (68.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Fűtőszőnyeg területe (m2) 7,0
Teljesítmény (Watt) 700
Szükséges betáp (Amper) 3,904
Tekercs hosszúsága (fm) 14
Tekercs szélessége (cm) 50
Vastagság (mm) 3
Hidegvég hossza (m) 2,5
Garancia 25 év

Leírás

Heatcom elektromos fűtőszőnyeg, 100W/m2

Miért különleges a HEATCOM fűtőszőnyeg az itthon már kapható egyéb gyártmányokhoz képest, hiszen majdnem ugyanúgy néz ki? Először is a gyártó nem távol-keleti, hanem európai, mégpedig dán. Igen ez a DEVI hazája is!

Árszintje pedig meglepően alacsony, kb. 15%-kal többet fizetnünk az uniós minőségért, de nem hiába tesszük, mert a garancia sem a szokásos 10 év, hanem 25 évTermészetesen a garancia feltétele a megfelelő kivitelezés és annak dokumentálása (mérési jegyzőkönyv).

Beltéri fűtéshez használható fűtőszőnyeg, vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. Így a lerakás végén nem kell visszajönnünk a termosztátik a kábel másik végével! Az elektromos fűtőkábel csupán 3 mm vastagságú. A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonon a háló vágásával (fűtőkábel nem vágható!) a megfelelő helyeken egyszerűen fektethető, és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazható.

Garancia: 25 év


Heatcom fűtőszőnyegek alkalmazása

Alacsony beépítési magasságának köszönhetően kiválóan használhatóak felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására, természetesen megfelelő alsó hőszigetelés esetén.

100W/m2 teljesítményű elektromos HEATCOM fűtőszőnyeg kiegészítő fűtésre, temperált, kellemes hőmérsékletű padlóburkolat elérésére javasolt.

A mai korszerű hőtechnikájú, jól hőszigetelt lakások és házak kedvenc önálló fűtése!

Az elektromos fűtések vezérlése helyiségenként történik duplaszenzoros (padló + levegő) termosztátokkal, akár wifis eléréssel. A fűtés közben a padlószenzoros vezérlés mindig a lábunknak kellemes hőfokon tartja a felületet, miközben a szobahőmérséklet is állandó. A  létrejövő hőenergia jó része sugárzó (infra) fűtés, így a levegő hőmérséklete a belmagasságon belül egyenletes, a kellemes hőérzet miatt a fogyasztás jóval (10-15%) kisebb a konvekciós fűtésekhez képest.

A levegő és a padló közti kis hőmérséklet-különbség miatt pedig már rég nem igaz a “lebegteti a port” szlogen…

Használati utasítások, lerakási útmutató videón alul!

GARANCIA

HEATCOM GARANCIA

A Heatcom padlófűtési rendszerek élettartama megegyezik a padló élettartamával – karbantartás nélkül! A gyár (és így az importőr) 25 év jótállást biztosít minden fűtőkábelre.

A Heatcom Corporation A/S által nyújtott jótállás megfelel az általános termékfelelősségi szabályoknak, a 85/374/EKG irányelv és a hazai jogszabályok szerint.

A melegburkolat alá ágyazott alumínium fűtőszőnyegekre (AluMat-ra) 15 év jótállást biztosít az importőr.

A termosztátokra és a kültéren használható, nem aljzatkiegyenlítő anyagba beágyazott termékeinkre 3 év jótállást biztosítunk.

Javítás, csere

Ha minden óvintézkedés ellenére probléma merül fel valamely termékkel, az importőr a jótállás keretein belül a hibás elemet térítésmentesen megjavítja vagy kicseréli.

A Heatcom Corporation A/S által nyújtott jótállás nem terjed ki az alábbi esetekre:

  • A padlószerkezet szakszerűtlen kivitelezéséből eredő hibák esetén
  • Helytelen használatból eredő hibák esetén
  • Más személy által okozott hibák esetén
  • Szakszerűtlen telepítésből eredő hibák esetén

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók