Evidence PLUS fűtőpanel 2000W

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: thermor-evidence-plus-2000
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: THERMOR
Kívánságlistára teszem
89.900 Ft (70.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Evidence PLUS fűtőpanel 2000W
89.900 Ft (70.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 2000 Watt
Méret falon (széles x magas x mély) 76 x 46 x 11,4cm
Tömeg 5,5 kg
Szükséges áramerősség 8,7 Amper
Javasolt szobaméret* 15-20 m2
*normál hőszig.és belmagasság
Szín FEHÉR
Kialakítás HD panel
Érintésvédelem IP24 (fürdőszobában is jó)
Fűtés módja KONVEKCIÓS
Termosztát programozható, digitális, időzíthető
Termosztát állíthatósága komfort 12 - 28 Cfok
Termosztát állíthatósága ECO 10 - 19 Cfok
Fagymentesítő állás 7 cfok
Hőmérséklet kalibrálhatóság IGEN
Túlmelegedés elleni védelem IGEN
Borulás elleni védelem IGEN
Ablaknyitás érzékelés IGEN
Tartozék Falikonzol
Tartozék 1,3 m hálózati kábel dugvillával
Tartozék fix láb opcionálisan
Optimális elhelyezés padlótól 12 - 20 cm
GARANCIA 5 év

Leírás

THERMOR EVIDENCE PLUS fűtőpanel

Thermor Evidence Plus fűtőpanelA Thermor Evidence plus fűtőpanel a közel 90 éves Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, megfelelően gazdaságosan üzemeltethető. Lényegében teljesen megegyezik az Atlantic F120D fűtőpanellel, csak a márkanév más a fűtőpanel készülékházán.

Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban fali konzol is van természetesen. Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is, az Evidence fűtőpanel azonnal kikapcsol, ha véletlenül felborul!

Működését tekintve a Thermor Evidence plus  francia panel konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül és hangtalanul -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Evidence3 digital fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!


Evidence PLUS fűtőpanel különlegességek

Pontos programozható digitális kijelzős vezérléssel és ablaknyitás érzékelővel elérhető, hogy ne működjön a panel, amikor nem szükséges, így akár 25% megtakarítás is elérhető egy alap készülékhez képest.

A Thermor Evidence PLUS elektromos panel - ugyanúgy, mint minden THERMOR elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában.

A francia fűtőpanel készülékháza és a fűtőbetét rugalmas rögzítése biztosítja, hogy hőmozgásból sem származik semmilyen zaj vagy ropogás. A termosztát is elektronikusan szakítja meg az áramot ki- és bekapcsolódáskor, így ez is zajtalan.

Az Evidence Plus termosztátja jóval fejlettebb, mint a kifutó Evidence3 digital panelé. Itt már elegánsabb fehér alapszínt kapunk, 0,1 fok érzékenységgel és 0,5 fok beállíthatósággal. Az ablaknyitás érzékelés mellett új jellemző, hogy a Plus verzió áramszünet esetén is megtartja az előző beállításokat bizonyos ideig.

Elérhető teljesítmények: 500 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500W


Kizárólag Thermor elektromos fűtőtestekkel foglalkozó honlapunk: THERMOR


A készülékház különleges kialakítású, mely biztosítja, hogy nemcsak konvekciós fűtés, hanem kismértékben meleg sugárzó fűtés (infrafűtés) is létrejön. Így joggal nevezhetjük fűtőpanelnek a Thermor Evidence fűtőtestet.

A HD íves panel színterezett festéssel készül acéllemezből. A kialakítása miatt homogén hőeloszlást biztosít a felületen. A szokatlanul nagy, megnövelt méretű fűtőrács pedig gyors felfűtést biztosít.

Fontos, hogy a rács az elkészített meleg levegőt előre irányítja, így az ablak alatti elhelyezés sem problémás, nem megy a meleg levegő a függöny és az ablak közé.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Letölthető anyagok