Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel 2000W

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: atlantic-Altis-2000w
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ATLANTIC
Kívánságlistára teszem
128.690 Ft (101.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel 2000W
128.690 Ft (101.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 2000 Watt
Méret (széles x magas x mély) 83,5 x 46 x 11,4cm
Tömeg 8,7 kg
Szükséges áramerősség 8,7 Amper
Javasolt szobaméret* 15-20 m2
*normál hőszig.és belmagasság
Szín FEHÉR
Kialakítás HD panel
Érintésvédelem IP24 (fürdőszobában is jó)
Fűtés módja KONVEKCIÓS
Termosztát programozható, digitális,WIFI
Termosztát állíthatósága 10 - 30 Cfok
Hőmérséklet kalibrálhatóság IGEN
Túlmelegedés elleni védelem IGEN
Borulás elleni védelem IGEN
Jelenlét érzékelés IGEN
Tartozék Falikonzol
Tartozék 1,3 m hálózati kábel dugvillával
Tartozék fix láb opcionálisan
Optimális elhelyezés padlótól 12 - 20 cm, vízszintesen
GARANCIA 2 + 3 év regisztrációval

Leírás

Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel - EcoBoost

Atlantic Altis wifi fűtőpanelAz Atlantic ALTIS WIFI fűtőpanel az Atlantic-Thermor gyár egyik legújabb fejlesztése. Természetesen így ERP READY is, megfelel az Európai Unió energetikai előírásainak, megfelelően gazdaságosan üzemeltethető.

Falra tervezett konvekciós fűtőtest, azaz a csomagban falikonzol is van természetesen.

Működését tekintve az ALTIS  EcoBoost Wifi francia panel konvekciós rendszerű. A készülékház alsó részén lévő kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét (mint a norvég paneleknél)készíti a meleg levegőt. A könnyű meleg levegő felfelé áramlik - ventilátor nélkül -, a helyébe pedig alulról érkezik a hideg levegő. A szobán belül egy finom hőáramlás, meleg henger alakul ki, így mindenhová eljut a meleg.

Ezért is fontos az elhelyezés, a padlószinttől 12-20 cm re rögzítsük vízszintesen a falikonzol segítségével. Az Atlantic fűtőpanel előtt pedig ne akadályozzuk a levegő beszívását közelében elhelyezett bútorral!


Altis Wifi különlegességek

Ha az Altis Wifi minden tudását, precíz termosztátját, programozhatóságát, az Ecoboost funkciót, a távoli elérést kihasználjuk,

akár 35% megtakarítás is elérhető egy alap készülékhez képest.

Az Atlantic Altis Ecoboost Wifi elektromos panel - ugyanúgy, mint minden Atlantic elektromos fűtőtest - IP24 védettségű, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott. Így ez a francia fűtőpanel is nyugodtan használható vizes helyiségekben, WC-ben, fürdőszobában, természetesen betartva az előírásokat.

Termosztát: Az Atlantic Altis Wifi fűtőpanel rendkívül nagy tudású elektronikus, digitálisan programozható, LCD kijelzős beépített termosztáttal rendelkezik. A termosztát természetesen kalibrálható is! (A fűtőtesteken beállított hőmérséklet általában nem egyezik meg  a szobában létrejött valós hőmérséklettel, mivel ez a méretezés és helyiségen belüli elhelyezés függvénye is. Ezt a két értéket tudjuk egyeztetni) (angol, francia nyelvű)

Az Altis jelenlét érzékelője (EcoBoost funkció) felül tudja bírálni a már beállított fix programot (PROG üzemmód), ha szükséges, illetve még sima manuális módban is segít a kellemes hőérzet eléréséhez! A helyiségbe lépve 10 percre felemeli 1 fokkal a beállított hőmérsékletet.

Automatikus üzemmódban pedig a beállított Komfort és ECO hőmérsékletet váltogatja az ottlétnek megfelelően.

Alkalmazási terület

Az Atlantic Altis Ecoboost Wifi panel a fentiek alapján gyakorlatilag bármilyen főfűtési vagy kiegészítő fűtési feladatra gazdaságosan használható. Talán ott kell lépnünk szintet, ahol átélag feletti a lakás belmagassága vagy kellemes hőérzetet szeretnénk. Ez már a Solius vagy Nirvana terepe...

Az elektromos fűtőpanel - bár fali készüléknek tervezték -, könnyedén alakítható mobil készülékké az opcionális tartóláb segítségével. Így a fűtőtest nincs egy helyiséghez kötve, bárhol használható a lakáson belül. Ez a tulajdonság fűtésidényen kívüli időszakban is hasznos, abba a szobába rakjuk, ahol épp szükséges (ha pl. központi fűtésünk van és nem akarjuk beindítani a teljes rendszert pár óra fűtés miatt) A veszélytelen használathoz tartozik a borulásvédelem is, az ALTIS fűtőpanel kikapcsol, ha véletlenül felborul!

Elérhető teljesítmények: 1000 - 1500 - 2000 W


Kizárólag Atlantic elektromos fűtőtestekkel foglalkozó honlapunk: ATLANTICBOLT


Garancia - HD panel előnyei

HD 2in1 panel tulajdonságai

Atlantic Altis Ecoboost Wifi panel HD panelAz egyszerűbb leírásban megtalálható a "titokzatos" HD paneles készülékház kialakítás. Ezt a nemrég fejlesztett F19D, F119D és F125D típusú Atlantic fűtőtestekben találjuk meg. Tulajdonképpen ugyanabban a testben különböző tulajdonságú elektromos fűtési megoldásokat találunk.

A HD íves panel porszórt festéssel készül acéllemezből. A kialakítása miatt homogén hőeloszlást biztosít a felületen. A nagy fűtőrács pedig gyors felfűtést biztosít (bár ez arányaiban jóval kisebb, mint az Atlantic F125D panelnél, talán így elegánsabb is a külseje.)

Méréseink szerint működés közben a panel alja 35-40 Cfok, a panel közepe 50-55 Cfok, a tetején kiáramló levegő pedig csak 70 Cfokos, ami igen jól visszafogott más termékek 90 fokos levegőjével szemben!

Fontos, hogy a rács az elkészített meleg levegőt előre irányítja, így az ablak alatti elhelyezés sem problémás, nem megy a meleg levegő a függöny és az ablak közé, mint pl. sok norvég vagy pl. a Nybro fűtőpanel esetében.

Garancia

Az Atlantic  készülékek alap 2 év gyártói garanciával rendelkeznek. Viszont a magyarországi importőr ezenkívül plusz 3 év garanciát biztosít, amennyiben regisztrálja a készüléket gyári számmal itt:

REGISZTRÁCIÓ - ATLANTIC

Így már hasonló 5 év a garancia, mint amit már megszokhattunk a norvég fűtőpanelek esetében is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Letölthető anyagok

Youtube videók