ADAX NEO NP08 norvég panel 800W

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 23.
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó cikkszám: adax-neo-np08-feher
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ADAX
Kívánságlistára teszem
98.000 Ft (77.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ADAX NEO NP08 norvég panel 800W
98.000 Ft (77.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termék adatai

Teljesítmény 800W
Ajánlott szobaméret* 6-8 m2
* normál hőszigetelés és belmagasság
Méretek 70,4 x 37 x 8,5 (cm)
Tömeg 4,7kg
Feszültség 230V
Áramerősség 3,5A
Érintésvédelem IP20
Védelmi osztály Class I (földelés szükséges)
Termosztát digitális, programozható
Ablaknyitás érzékelés igen van
Tartozék falikonzol
Csatlakozó vezeték 1,20m villásdugóval
Rögzítési lehetőség fali konzol, opciósan láb
Optimális elhelyezés a padlótól 10-15cm
Bekötés konnektoros vagy direkt
Garancia 5 év cseregarancia
Tanúsítvány CE

Leírás

Adax Neo fűtőpanel működési elve, elhelyezése

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű, kerámiamagos, alumínium lamellás és “X” keresztmetszetű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van. Nincs benne ventilátor, konvekciósan (hőáramlással) melegíti be a szobát. Hangtalanul hozza létre a fajsúlykülönbségen alapuló meleg hengeres légáramlást, a helyiség minden részét befűtve.

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető vízszintes irányban..  Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket a használati utasításban ábra is mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-8 kg-osak, felszerelésük gipszkarton falra sem probléma, ha nincs vázszerkezet hátul sem.

Az áram alá helyezés történhet egyszerűen a konnektorba csatlakoztatással vagy a fűtőpanel háta mögött rejtetten, direkt bekötéssel. Ehhez a gyári szerelt dugvilla nyugodtan levágható garanciavesztés nélkül.

Adax Neo norvég panel különlegességei

Az Adax Neo NP20 2000W fűtőpanel termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A beépített digitális programtermosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. 
Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk.

Érdemes kihasználni a vezérlő adta takarékossági lehetőségeket, ugyanis ezekkel 15-20% energiamegtakarítás is elérhető egy egyszerű mechanikus termosztátos konvektorhoz képest. (ADAX VP10 KT széria pl.). A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, hosszú távon is az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.

Az ablaknyitás vagy szellőztetés érzékelés tovább növelheti az energiamegtakarítást: ha a vezérlés hirtelen nagyobb hőfokesését érzékel, akkor kikapcsol, hogy ne fűtsön feleslegesen, majd fél óra elteltével visszaáll az eredeti programhoz.

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el. Fontos tudni, hogy a  régi Adax Neo típusokhoz képest az újabb szériák hosszabb áramszünet esetén is megtartják programjukat!

Adax Neo norvég panel alkalmazási területe

Mivel az Adax Neo NP20 fűtőpanel által elkészített meleg levegő közvetlenül felfelé áramlik – nem úgy, mint pl. a GLAMOXNÁL – , ezért függöny alá és hideg külső falra nem javasolt az elhelyezése!

Ablak alatti vagy külső falon történő elhelyezésnél kiáramló levegő ahogy elhalad a hideg felület előtt, már elveszti hőenergiájának jó részét! Igaz, hogy az ablak nem lesz párás, de a fűtés sem lesz túl hatékony, a levegő visszahűl, mielőtt a szoba belsejébe érne. Továbbá nem javasolt a Neo az átlagnál nagyobb (3 m felett) belmagasságú lakások gazdaságos fűtésére sem a felső légkivezetés miatt!

Javasolt a használata szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe, helyiségekbe, modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba, igényes enteriőrökbe

Norvég fűtőpanelek átlagos fogyasztása

Tapasztalataink szerint egy helyesen méretezett fűtőpanel 22 C° -os szobahőmérséklet esetén, a fűtési időszakban 24 óra alatt kb.6-8 órát működik, azaz pl. egy 1000W-os készülék napi energiafelvétele (fogyasztása) max. 8 kWh.

Teljesítmény méretező kalkulátor itt: KALKULÁTOR

GARANCIA - Egyedi színek rendelése

Garancia

Az ADAX NEO termékekre érvényes a különleges 5 éves cseregarancia.

Garanciális hibabejelentő itt: HIBA BEJELENTÉS

Gyors segítség a hibaelhárításhoz: 06 20 955 2629

Egyedi színek rendelése

Ha nem az általában raktáron tartott  4 alapszín  (fehér, fekete, szürke, piros) vagy a világos bézs RAL1001 valamelyikét választja, amelyeket külön termékként rendelhet, hanem a további 9 alapáras vagy az egyéni RAL skála alapján választ ADAX NEO NP norvég fűtőpanelt, akkor kérjük rendelje meg az "EGYEDI SZÍNES"  Adax Neo panelt és a megjegyzés rovatba írja be a színkódot.

Itt találja a színeket: ADAX NEO SZÍNEK

Az egyedi színű norvég fűtőpaneleket egyedi rendeléssel hozzuk be az országba, így ebben az esetben elállásra nincs lehetőség. Szintén az egyediség miatt előleget kérünk!

Az ilyen rendelések beszállítási ideje a gyártól függően 4-6 hét is lehet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!